2012-06-13 12:54:11• hírek • Póti Orsolya

II. Szatmári Urológiai Napok

Második alkalommal kerül sor urológiai konferenciára a Szatmári Urológiai Egyesület, a Szatmár Megyei Orvosi Kamara és az Országos Orvosi Kamara szervezésében. A Szatmári Urológiai Napok keretében több neves professzor és orvos előadását hallgathatják az érdeklődők.

Szatmári Urológiai Napoknak ad otthont a „Dinu Lipatti" Filharmónia június 16-17. között. A rendezvény ünnepélyes megnyitójára péntek reggel 8 órától kerül sor, azután pedig romániai és külföldi elismert urológus szakorvosok előadásait hallgathatják meg az érdeklődő szakemberek.

A konferencia programját dr. Cristian Rusu, a Szatmár Megyei Kórház orvosigazgatója és dr. Bogdan Feciche urológus ismertette június 13-án, szerdán, sajtótájékoztató keretében.

A rendezvényre ezúttal is neves meghívottak, szakorvosok érkeznek Kolozsvárról, Nagyváradról, Nagybányáról és jelen lesz dr. Rumelia Koren, a Tel Aviv-i Orvosi Egyetem professzora is. A szatmári, romániai és külföldi szakorvosok közel negyven érdekfeszítő előadást hallgathatnak a konferencia során.

Az ünnepélyes megnyitót követően a Szatmár Megyei Kórház vezetősége az egészségügyi intézmény urológiai osztályának tevékenységeit ismerteti, majd több szekcióban kezdődnek meg az előadások. A pénteki napon a filharmónia ad otthont a konferenciának, szombaton pedig az Aramia étteremben folytatódik a bemutatók sorozata.

Dr. Cristian Rusu elmondta: reméli, hogy a konferencia hagyománnyá növi ki magát városunkban, hiszen az ilyen jellegű rendezvényeken való részvétel emeli úgy a hazai, mint a külföldi orvosok felkészültségét és a betegek ellátásának színvonalát.

A konferenciának nincs beiratkozási díja. Minden orvost, szakembert szeretettel várnak a szervezők!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: